Tel NL: 0495-581760

Tel BE: 011-284691

  • Soort»
  • Materiaal»
  • Opdruk»
  • Formaat»
  • Oplage»
  • NAW

Papier draagtassen

Papieren draagtassen komt u minder tegen dan plastic draagtassen. Papieren draagtassen zijn over het algemeen iets duurder dan plastic draagtassen. Papieren draagtassen worden door luxere zaken gebruikt. Belangrijk is dat de tas volledig aansluit (dikte van het papier en handvat) bij hetgeen u wilt verpakken.

Voorafgaand aan uw keuze voor een papieren draagtas dient u rekening te houden met de volgende punten:

 

Plat handvat Gedraaid handvat

Plat handvat of gedraaid handvat
Een van de punten waarmee u rekening dient te houden is de keuze van het handvat. Een papieren draagtas met plat gevouwen handvat geeft de draagtas een andere uitstraling dan een gedraaid handvat. Het handvat wordt aan de binnenzijde geplakt en is tevens voorzien van een extra versteviging. Standaard heeft het handvat dezelfde kleur als de draagtas. Indien u wilt, kunt u het handvat laten inkleuren (dit kunt u aangeven in de offerte). In het algemeen is een gevouwen plat handvat iets voordeliger dan een gedraaid handvat.

Bruin Kraft of Wit kraft (wit)
Als basiskleur van de draagtas heeft u de keuze uit wit kraft of bruin kraft. Kiest u voor wit kraft dan is de basiskleur (Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenkant) van de tas wit. Bij bruin kraft is de basiskleur bruin. Houdt u er rekening mee dat de keuze van de basiskleur ook van toepassing is voor de binnenkant van de draagtas en voor het handvat (Indien u wenst kan het handvat ingekleurd worden, dit kunt u aangeven in de offerte). In het algemeen is bruin kraft iets voordeliger dan wit kraft.

Tevens heeft u de mogelijkheid om smalgestreept kraft te gebruiken. De tas wordt voorzien van een licht smalle streep wat een exclusieve uitstraling aan de draagtas geeft. Deze optie wordt veel gebruikt i.c.m. met een gedraaid handvat.

Draagvermogen en formaat van de tas
De papieren tassen hebben een draagvermogen vanaf 6kg. Het product dat u in de draagtassen wilt verpakken bepaalt uiteindelijk het formaat en het draagvermogen. In veel gevallen is een draagvermogen van 6kg. voldoende. Wilt u een draagtas met een hoger draagvermogen, dan is dit mogelijk t/m een draagvermogen van 12kg.

Naast het draagvermogen kan voor u het formaat van de tas ook van belang zijn. Daarom staat bij alle formaten het draagvermogen aangegeven. Bent u op zoek naar een formaat wat niet aangeboden wordt, neem dan contact met ons op middels het contactformulier.